WIJdezorg en Stichting Liefkoos zetten ouderen in het zonnetje

Op eerste kerstdag 2016 organiseren WIJdezorg en Stichting Liefkoos een gezellig kerstdiner in het restaurant van zorglocatie Emmaus aan de Bennebroekweg 1 in Zoeterwoude.

Maar liefst 70 ouderen uit Zoeterwoude en omgeving kunnen gratis genieten van een overheerlijk 4-gangen diner dat mogelijk wordt gemaakt door de donateurs van Stichting Liefkoos. Stichting Liefkoos zet zich in tegen eenzaamheid onder ouderen en steunt ouderen met een kleine beurs. Het kerstdiner is een lokaal initiatief om mensen kennis te laten maken met Stichting Liefkoos. Ouderen die 75 jaar of ouder zijn en die op eerste kerstdag alleen thuis zijn worden van harte uitgenodigd om een gezellig kerstdiner met ons te hebben.
Wij zetten ze graag in het zonnetje. Ook hopen we dat er nieuwe vriendschappen tijdens het kerstdiner worden gesloten en dat ouderen vaker samen komen eten in het nieuwe restaurant van Emmaus, aldus oprichtster Stphanie Ouwehand van Stichting Liefkoos.

Van 12.30 tot 14.30 uur kunnen ouderen genieten van heerlijk eten verzorgt door de keuken van WIJdezorg. Ook is er live muziek van mannenkoor I Signori uit Zoeterwoude en het blokfluitensemble Tibia onder leiding van Ineke Coenders.
Na afloop krijgen de gasten een fruitig kerstcadeau mee naar huis, mogelijk gemaakt door __n van de sponsoren van Stichting Liefkoos. Kortom: aan alles is gedacht om er een onvergetelijke middag voor de ouderen van te maken.

Bij ontmoetingsplaats De Buren in Zoeterwoude ligt een inschrijflijst voor het kerstdiner.
Bij zorglocatie Emmaus kunnen ouderen zich bij de gastheer/gastvrouw van WIJdezorg inschrijven.

Daarnaast staat Stichting Liefkoos op 26 november a.s. op de Fancy Fair van WIJdezorg in zorglocatie Emmaus.
Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen ouderen zich hier ook aanmelden voor het kerstdiner.