AarhoeveTer Aar

Zorglocatie Aarhoeve

Midden in het landelijke Langeraar ligt zorglocatie Aarhoeve. Het gebouw is omgeven door een mooie tuin met uitzicht op het hertenkamp. Op de eerste verdieping huisvest het drie kleinschalige woongroepen voor ouderen met dementie. De bewoners hebben een gezamenlijke huiskamer en een eigen zit-slaapkamer. Daarnaast zijn er 32 ruime appartementen voor verzorgingshuisbewoners.

Het restaurant van Aarhoeve serveert dagelijks een lekkere maaltijd. Het biedt een perfecte plek om even neer te strijken voor een kopje koffie, een borreltje, een lunch, de warme maaltijd of gewoon een gezellig praatje. Wekelijks organiseren we tal van activiteiten, zoals een mannenochtend, kaartmiddagen, spelletjesmiddagen en een creatieve ochtend.

Zorglocatie Aarhoeve is intern verbonden met drie seniorencomplexen van de Stichting Novitas, waar ouderen een appartement kunnen huren of kopen. Indien nodig weten zij zich verzekerd van de zorg- en dienstverlening van medewerkers van Aarhoeve.

Voor informatie, bijvoorbeeld over het huren van een appartement, kunt u terecht bij Zorgbemiddeling via 088-209 1000 of via zorgbemiddeling@wijdezorg.com

Joke Dijkstra Clustermanager
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WIJdezorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Werken bij Aarhoeve

Wil je werken in de ouderenzorg? Dan biedt WIJdezorg een keus uit inspirerende werkplekken, verspreid over het Groene Hart van Zuid-Holland. Waar je ook werkt bij WIJdezorg: je doet werk dat je raakt.

alle vacatures

Onze activiteiten

13 Dec

Vrijwilligersmiddag in de Aarhoeve

Aarhoeve
14 Dec

Kerst verkoop

Aarhoeve
16 Dec

Protestantse kerkdienst

Aarhoeve
19 Dec

Kerstactie met de leerlingen van...

Aarhoeve