AarhoeveAdres

terug naar Aarhoeve

Adres Aarhoeve

J.M. Halkesstraat 33
2461 RT Ter Aar
Locatie Aarhoeve
J.M. Halkesstraat 33
2461 RT Ter Aar

Routebeschrijving

 

Telefoonnummer

088 – 209 1000

 

Parkeren bij zorglocatie Aarhoeve

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren aan de zijkant van het gebouw waar voldoende plek is. Als de parkeerplaats vol is kunt u in de straat parkeren waar ook voldoende plek is.

 

Route naar zorglocatie Aarhoeve:

 

Met de auto

U kunt uw route naar Aarhoeve uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de Eisenhowerlaan en Herenweg/N207 naar de Langeraarseweg in Ter Aar, volg de Langeraarseweg naar de A.G.M. van der Hoevenstraat.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de Willem de Zwijgerlaan, Oude Spoorbaan, Provincialeweg, N446 en Kruisweg naar de Langeraarseweg in Ter Aar en Volg de Langeraarseweg naar de A.G.M. van der Hoevenstraat.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag. Neem afrit 4-Nieuw-Vennep vanaf de A4/E19, ga verder op de N207 en neem uiteindelijk de Vriezenweg naar de A.G.M. van der Hoevenstraat in Ter Aar.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 richting Den Haag en vervolgens de N11 richting Leiden. Volg de N11 naar de N207 in Alphen aan den Rijn, neem afrit 10-Alphen a/d Rijn-Oost vanaf de N11 en ga verder op de N207. Neem vervolgens de N460, Aardamseweg en Langeraarseweg naar de A.G.M. van der Hoevenstraat in Ter Aar.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar Aarhoeve kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Alphen aan den Rijn:

  1. Neem buslijn 470 richting Schiphol Airport.
  2. Stap uit bij bushalte Jacobswoude in Woubrugge en stap over op buslijn 727 richting Langeraar.
  3. Stap uit bij bushalte Kerkpard in Ter Aar en loop vervolgens 3 minuten.

 

Of

 

  1. Neem buslijn 182 richting riching Leiden Centraal.
  2. Stap uit bij bushalte Aardam in Ter Aar en stap over op buslijn 727 richting Langeraar.
  3. Stap uit bij bushalte Kerkpard in Ter Aar en loop vervolgens 3 minuten.

 

Looproute:

U stapt uit bij bushalte Kerkpad in Ter Aar (rolstoeltoegankelijk) aan de Langeraarsweg. Loop naar het westen op de Langeraarsweg, richting de Strooplikker. Sla rechtsaf naar de G. van Dijkstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de J.M. Halkesstraat

 

Met de fiets, bromfiets of scooter 

Aarhoeve is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.