DriehofHazerswoude-Dorp

Zorglocatie Driehof

In het centrum van Hazerswoude-Dorp vindt u zorglocatie Driehof. Naast 30 appartementen voor verzorgingshuiscliënten bieden we onderdak aan drie woongroepen voor bewoners met dementie. In deze kleinschalige woonvorm leven bewoners zoveel mogelijk als thuis, met een sfeervolle huiskamer als middelpunt en voor iedere bewoner een eigen kamer.

Driehof heeft een gezellig restaurant, waar u lekker kunt eten. Daarnaast organiseren we hier regelmatig activiteiten, met de hulp van vrijwilligers en naasten, voor onze eigen bewoners en voor inwoners van Hazerswoude, waaronder de soos, de spelavond en – twee keer per week – het seniorenrestaurant.

U kunt ook bij locatie Driehof terecht in ons Ontmoetingscentrum. Het Ontmoetingscentrum Dementie (OCD) is speciaal voor cliënten die thuis wonen, maar wel begeleiding nodig hebben. We bieden mogelijkheden voor overbruggingszorg, in afwachting van een plek in een verpleeghuis. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de mantelzorgers. Het OCD is wekelijks geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

Tom van Leeuwen Manager zorg
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WIJdezorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Werken bij Driehof

Wil je werken in de ouderenzorg? Dan biedt WIJdezorg een keus uit inspirerende werkplekken, verspreid over het Groene Hart van Zuid-Holland. Waar je ook werkt bij WIJdezorg: je doet werk dat je raakt.

alle vacatures

Onze activiteiten

27 May

Muzikale reis

Driehof
31 May

Filmmiddag; ABBA in review

Driehof
04 Jun

Bingo

Driehof
07 Jun

Spellenmiddag

Driehof