Nieuwbouw
Restaurant
winkeltje
Wasserette
Dagbesteding in het zonnetje
Zoeterwoude omgeving
wandeling
zonder titel

Zorglocatie Emmaus

 

Zorglocatie Emmaus is gevestigd aan de Bennebroekweg 2 nabij het centrum van het dorp Zoeterwoude. De medewerkers bieden zorg en diensten aan de bewoners van Emmaus en aan bewoners in de zorgwoningenen in de regio. In Emmaus vinden veel ontmoetingen plaats. Dit komt omdat Emmaus een gevarieerd activiteitenaanbod heeft. Hieraan nemen ook veel inwoners van Zoeterwoude deel.

Emmaus herbergt een gezellig Café/restaurant, waar bewoners en inwoners van Zoeterwoude graag aan tafel schuiven. Een maal per maand wordt er een themadiner gehouden in het avondrestaurant, en eenmaal per maand een buffetavond. In de activiteitenagenda kunt u lezen wat het thema is van deze maand.

clustermanager_joke_dijkstra.jpg
clustermanager Joke Dijkstra

“In Emmaus is er altijd van alles te doen en te beleven. Ik doe bijvoorbeeld graag mee met ‘Meer bewegen’, dat houdt me lekker in conditie. Regelmatig gymt een groepje kleuters van de Corbuloschool met ons mee, dat is natuurlijk heel gezellig met die kleintjes! En als ik even een praatje wil maken, dan ga ik gewoon lekker een kopje koffie drinken in het restaurant. Daar kom ik altijd wel een bekende tegen!”