EmmausAdres

terug naar Emmaus

Adres Emmaus

Bennebroekweg 2 2381 DZ Zoeterwoude-Dorp
Locatie Emmaus
Bennebroekweg 2 2381 DZ Zoeterwoude-Dorp

Routebeschrijving

088 – 209 1000
info@wijdezorg.com

 

Parkeren bij zorglocatie Emmaus

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het gebouw of in de nabije omgeving.

 

Route naar zorglocatie Emmaus:

 

Met de auto

U kunt uw route naar Emmaus uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de N11 richting Leiden. Neem de afrit A4 vanaf de N11. Neem de N206 en Doctor Kortmannstraat naar de Bennebroekweg in Zoeterwoude.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de Morsweg en Haagweg naar de Churchilllaan/N206. Volg de N206 naar de Doctor Kortmannstraat in Zoeterwoude. Ga verder op de Doctor Kortmannstraat. Rijd naar de Bennebroekweg.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4/E19 richting Leiden. Neem de afrit richting Leiden/N206 vanaf de A4/E19. Neem de N206 en Doctor Kortmannstraat naar de Bennebroekweg in Zoeterwoude.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 richting Den Haag en vervolgens de N11 richting Leiden. Neem de afrit A4 vanaf de N11. Neem de N206 en Doctor Kortmannstraat naar de Bennebroekweg in Zoeterwoude.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar Emmaus kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Leiden Centraal:

– buslijn 400 richting Zoetermeer stopt in de buurt van Emmaus op 4 minuten loopafstand.

 

Looproute:

U stapt uit bij de bushalte Dorp in Zoeterwoude (rolstoeltoegankelijk). Loop naar het noordoosten op het Herderstasjepad, richting de Kalmoeslaan. Sla rechtsaf naar de Bennebroekweg. Emmaus is rechts te vinden!

 

Met de fiets, bromfiets of scooter

Emmaus is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.