JacobusCliëntenraad

terug naar Jacobus

Zorglocatie Jacobus

Cliëntenraad Jacobus

Jacobus heeft een actieve cliëntenraad, die de belangen van de bewoners enthousiast behartigt. Interim voorzitter is de heer Rien Zwaal. Hij is bereikbaar via telefoon: 06 117 64 585 en/of via mail: rienzwaal@gmail.com                  

De vergaderingen van de cliëntenraad zijn openbaar en worden gehouden in het dienstencentrum van Jacobus, u bent van harte welkom. Heeft u iets wat u met de cliëntenraad wilt bespreken, neem dan graag minimaal twee weken voor de vergadering contact op met de voorzitter.


Vlnr: Trudie Wagner, Gerda Dekker-Kopijn, Wil Kant, Rettie Bentvelsen (cliëntvertrouwenspersoon), Rien Zwaal (interim voorzitter)

Cliëntvertrouwenspersoon Jacobus

Cliënten die tekortkomingen in de zorg ervaren of andere klachten hebben, kunnen contact opnemen met de cliëntvertrouwenspersoon van Jacobus, mevrouw Rettie Bentvelsen. Zij is bereikbaar tijdens kantooruren op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via de Infolijn van de Spil: 071-331 79 67 of mobiel via 06-511 03 212. Zij begeleidt hen graag bij het vinden van een oplossing en kan hen ondersteunen bij het opkomen voor hun rechten.


Rettie Bentvelsen