NieuwkoopAdres

terug naar Nieuwkoop

Adres Nieuwkoop

De Verbinding 48
2421 EX Nieuwkoop
Locatie Nieuwkoop
De Verbinding 48
2421 EX Nieuwkoop

Routebeschrijving

 

Telefoonnummer

088 – 209 1000

 

Parkeren bij zorglocatie Nieuwkoop

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het gebouw of een straat verder waar ruim voldoende plek is.

 

Route naar zorglocatie Nieuwkoop:

Met de auto

U kunt uw route naar locatie Nieuwkoop uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de N231 naar de Kennedylaan in Nieuwkoop voor 8 km en volg de Kennedylaan en Achterweg naar De Verbinding.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de N11 richting Alphen aan den Rijn en vervolgens richting de N231. Volg deze 25,7 km naar de Kennedylaan in Nieuwkoop en volg de Kennedylaan en Achterweg naar De Verbinding.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag, neem de N11 richting Alphen aan den Rijn en vervolgens richting de N231. Volg deze 25,7 km naar de Kennedylaan in Nieuwkoop en volg de Kennedylaan en Achterweg naar De Verbinding.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 en daarna de N11 naar de N207 in Alphen aan den Rijn. Neem afrit 10-Alphen a/d Rijn-Oost vanaf de N11 voor 29,9 km, volg de N207 en N231 naar De Verbinding in Nieuwkoop.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar locatie Nieuwkoop kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Alphen aan den Rijn:

– buslijn 247 richting Uithoorn

 

De volgende buslijnen stoppen ook in de buurt van WIJdezorg Nieuwkoop (op 3 minuten loopafstand):

 

– buslijn 147 richting Uithoorn

– buslijn 101 richting Woerden

 

Looproute:

U stapt uit bij de halte Kennedylaan (rolstoeltoegankelijk) aan de Achterweg. Loop naar het oosten op de Achterweg, richting de Lindelaan. Sla vervolgens linksaf naar De Verbinding.

 

Met de fiets, bromfiets of scooter

Locatie Nieuwkoop is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.