WoudsoordWoubrugge

Zorglocatie Woudsoord

Door de unieke ligging aan het water van de Woudwetering genieten de bewoners van zorglocatie Woudsoord van een prachtig uitzicht, zowel vanuit de tuin als het restaurant. Er varen regelmatig enorme schepen van de beroepsvaart langs, ‘s zomers aangevuld met allerlei grote en kleine pleziervaart. Woudsoord is een kleinschalige locatie. Onze medewerkers leveren zorg en diensten aan onze eigen bewoners én aan inwoners van Woubrugge en omgeving.

Onze gastvrije locatie nodigt uit om even binnen te lopen voor een kop koffie, wat gezelschap en een luisterend oor, of voor een betaalbare warme maaltijd in het gezellige restaurant. Wekelijks zijn er, met de hulp van vrijwilligers en naasten, diverse activiteiten, zoals zang- en dansmiddagen, filmvertoningen en biljarten. Woudsoord werkt nauw samen met de Stichting Welzijn Ouderen (STIWO) en wordt gesteund door vrijwilligers.

U kunt bij locatie Woudsoord ook terecht in ons Ontmoetingscentrum. Het Ontmoetingscentrum Dementie (OCD) is speciaal voor cliënten die thuis wonen, maar wel begeleiding nodig hebben. We bieden mogelijkheden voor overbruggingszorg, in afwachting van een plek in een verpleeghuis. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de mantelzorgers.

Renée Jannes Manager zorg

Sfeerimpressie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WIJdezorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Werken bij Woudsoord

Wil je werken in de ouderenzorg? Dan biedt WIJdezorg een keus uit inspirerende werkplekken, verspreid over het Groene Hart van Zuid-Holland. Waar je ook werkt bij WIJdezorg: je doet werk dat je raakt.

alle vacatures

Onze activiteiten

24 May

Borreluurtje

Woudsoord
27 May

bingo

Woudsoord
28 May

IJscoupe eten in de tuin

Woudsoord
29 May

Eucharistieviering ipv 5-6

Woudsoord