De najaarsmarkt op 8 september in Emmaus was wederom een groot succes!

Dankzij het prachtige weer, het gevarieerde aanbod aan kramen en activiteiten en de geweldige inzet van een flink aantal vrijwilligers kon de dag niet meer stuk. Er werd flink gesnuffeld tussen de oude spullen en de stapels boeken, menig afdankertje kreeg weer een nieuwe bestemming. Bij alle kramen was volop belangstelling, echt voor elk wat wils.

Het potten draaien op een draaischijf is iets wat je niet dagelijks ziet en dat geldt ook voor de andere oude ambachten zoals wol spinnen, manden vlechten en houtsnijwerk.

Verder was het genieten van de belegde broodjes of de poffertjes, een heerlijk kopje koffie of een pilsje op het terras, een gokje wagen bij het Rad van avontuur en last but not least, het geweldige optreden van het Shantykoor ‘de Weide Poort ‘.

Daarbij een mooie opbrengst van Û 2050,- die ook nog eens deels verdubbeld wordt door het Ouderen Fonds, dat betekent een goede start voor de aanleg van een’ activiteitenplein ‘ bij Emmaus.

Kortom een fantastische dag en een mooi resultaat, waar we alle bezoekers en medewerkers van harte voor willen bedanken!!

dsc05794 dsc05804