RhijndaelKoudekerk aan den Rijn

Zorglocatie Rhijndael

Zorglocatie Rhijndael ligt in het centrum van Koudekerk aan den Rijn. Het gebouw dateert van de jaren ’70 en is in 2012 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Naast zorgappartementen heeft Rhijndael vier kleinschalige woongroepen voor ouderen met dementie. De bewoners leven zoveel mogelijk als thuis in woongroepen van maximaal tien personen en beschikken over een eigen kamer. Onze medewerkers bieden verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp aan onze eigen bewoners en aan thuiswonende cliënten in het dorp en omgeving.

Rhijndael beschikt over een gezellig restaurant, waar lekker kan worden gegeten. Zowel hier als in onze fraaie multifunctionele ruimte en onze activiteitenruimte organiseren we, met de hulp van vrijwilligers en naasten, diverse activiteiten voor onze eigen bewoners en inwoners van Koudekerk. Zo heeft Rhijndael een eigen zangkoortje, een gymclub en een mannengroep. Door het jaar heen kunt u deelnemen aan verschillende workshops, variërend van bloemschikken tot keramiek en poppen maken.

Fleur Matla Manager zorg
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WIJdezorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Werken bij Rhijndael

Wil je werken in de ouderenzorg? Dan biedt WIJdezorg een keus uit inspirerende werkplekken, verspreid over het Groene Hart van Zuid-Holland. Waar je ook werkt bij WIJdezorg: je doet werk dat je raakt.

alle vacatures

Onze activiteiten

05 Aug

Bingo

Rhijndael
15 Aug

Muziekmiddag met Eelco vd Aar

Rhijndael
02 Sep

Bingo

Rhijndael
16 Sep

Bezoek Swiffershoeve

Rhijndael