RhijndaelAdres

terug naar Rhijndael

Adres Rhijndael

Europasingel 2
2396 EM Koudekerk aan den Rijn
Locatie Rhijndael
Europasingel 2
2396 EM Koudekerk aan den Rijn

Routebeschrijving

 

Telefoonnummer

088 – 209 1000

 

Parkeren bij zorglocatie Rhijndael

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren in de nabije omgeving van het gebouw.

 

Route naar zorglocatie Rhijndael:

 

Met de auto

U kunt uw route naar Rhijndael uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de Prins Bernhardlaan, Gnephoek en Hoogewaard naar de Doctor Vlaanderenlaan in Koudekerk aan den Rijn. Volg uiteindelijk de Doctor Vlaanderenlaan naar de Europasingel.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de Willem de Zwijgerlaan en Engelendaal naar de Simon Smitweg in Leiderdorp en neem de Achthovenerweg en Hondsdijk naar de Hoogewaard in Koudekerk aan den Rijn. Vervolg de weg naar de Hoogewaard en volg de Doctor Vlaanderenlaan naar de Europasingel.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag.  Neem de afslag naar de N11 richting Alphen aan den Rijn. Neem afrit 7-Hazerswoude vanaf de N11 en ga verder op de Gemeneweg/N209. Neem de Rijndijk, Dorpsstraat en Hoogewaard naar de Europasingel in Koudekerk aan den Rijn.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12/E25/E30 richting Den Haag. Volg de A12 en daarna de N11 richting Leiden. Neem afrit 7-Hazerswoude vanaf de N11. Ga verder op de Gemeneweg/N209. Neem de Rijndijk, Dorpsstraat en Hoogewaard naar de Europasingel in Koudekerk aan den Rijn.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar Rhijndael kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Alphen aan den Rijn:

– buslijn 169 richting Leiden Centraal of 165 richting Zoetermeer.

 

Met de bus vanuit station Leiden centraal:

– buslijn 169 richting Alphen aan den Rijn.

 

Looproute:

U stapt uit bij Bushalte Dr. Vlaanderenlaan in Koudekerk aan den Rijn (rolstoeltoegankelijk) op de Europasingel. Loop naar het westen op de Rijndijk, neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Bruggestraat en sla rechtaf naar de Dorpsstraat. Vervolg de weg naar de Hoogewaard, sla linksaf naar de Pr. Wilhelminastraat en sla rechtsaf naar de Achterom. Volg uiteindelijk de weg naar de Europasingel. De bestemming is rechts te vinden!

 

Met de fiets, bromfiets of scooter

Rhijndael is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.