Dagbesteding in de locaties

Natuurlijk wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wordt u toch wat eenzaam en wilt u graag andere mensen ontmoeten? WIJdezorg biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding wekelijks een of meerdere dagen door te brengen in een van onze locaties. Fijn onder de mensen!

Voor wie?

Dagbesteding is bestemd voor ouderen die weinig kunnen deelnemen aan sociale activiteiten, bijvoorbeeld door dementie of andere geheugenstoornissen, problemen met mobiliteit of een klein sociaal netwerk. Voor deelname heeft u een indicatie nodig in het kader van de wet Langdurige Zorg of de wet Maatschappelijke Ondersteuning. Het vervoer wordt in overleg met u geregeld.

Samen optrekken

Bij de dagbesteding van WIJdezorg staan zelfregie en zelfredzaamheid voorop. We bieden u een gezellige dag in een veilige en gestructureerde omgeving. U kunt meedoen aan verschillende activiteiten, zoals bewegen, wandelen of een tochtje met een duo-fiets, allerlei spelletjes en gesprekken. Ook organiseren we graag activiteiten op culinair of creatief gebied en gaan we met elkaar naar de film of een optreden.

Iets voor u?

Wilt u meer informatie, bel dan 088-209 1000 en vraag naar de medewerker dagbesteding van de betreffende zorglocatie. Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om een keertje langs te komen!
Sinds september 2018 kunt u voor dagbesteding ook terecht in ons Ontmoetingscentrum De Spriet in Leiderdorp.