Openingsfestiviteiten Kaleidoskoop

Openingsfestiviteiten Kaleidoskoop

Op 9 juni ’12 is het gebouw Kaleidoskoop geopend door Burgemeester Buijserd van Nieuwkoop. Het was de hele dag feest voor jong en oud. Het gebouw Kaleidoskoop is een multifunctioneel gebouw. WIJdezorg biedt hier wonen met zorg op maat en in het complex zijn tevens een theater, bibliotheek, restaurant en informatieloketten gevestigd.

Mevrouw Loos, een van de bewoners van WIJdezorg, heeft de hele dag haar woning ter beschikking gesteld voor belangstellenden om een kijkje te komen nemen. Ze is bijzonder enthousiast over haar nieuwe, ruime appartement.

Ook konden belangstellenden een kijkje nemen in een woongroep. De zeven bewoners waren voor die gelegenheid even op bezoek bij de andere twee woongroepen.

De opening op 9 juni was meteen het startsein voor de feestweek van 9 t/m 16 juni ’12.
Speciaal voor de ouderen van WIJdezorg was er op 11 juni een theatervoorstelling ‘Mooi weer’, waarvoor bewoners met een familielid of andere begeleider een gratis kaartje aangeboden kreeg. De voorstelling was een groot succes. Bewoners kunnen heel dichtbij het theater bezoeken, vooraf een kopje koffie in het restaurant drinken en ook na afloop kan men daar nog gezellig napraten met een borreltje. Hou het programma van Kaleidoskoop voor het komend seizoen dus goed in de gaten! Wie weet zit er iets bij voor u en uw familie of kennis om samen te bezoeken.

9 juni 2012 020resize image9 juni 2012 025