Samenwerkingsovereenkomst Fietsmaatjes, WIJdezorg en Zoeterwoude voor elkaar

Donderdagochtend 25 januari is in de mooie serre van Emmaus in Zoeterwoude de samenwerkingsovereenkomst tussen WIJdezorg, stichting Zoeterwoude voor Elkaar en projectgroep Fietsmaatjes Zoeterwoude ondertekend.

Na Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest heeft Zoeterwoude nu ook Fietsmaatjes.
Fietsmaatjes heeft als doel om mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen met een fietsmaatje naar buiten te laten gaan.

De feestelijke bijeenkomst werd geopend door Anton Verhees, clustermanager WIJdezorg. Hij deed een kort woordje en heette iedereen van harte welkom.

Daarna nam wethouder Kees den Ouden het woord: ‘We zijn heel erg blij dat dit succesvolle concept nu ook in Zoeterwoude komt en dat de inwoners van Zoeterwoude daar nu ook gebruik van kunnen maken.’

Ook Hans van Polanen, voorzitter van Fietsmaatjes, en Jos Atteveld, voorzitter van Zoeterwoude voor Elkaar, spraken de aanwezigen toe.

Daarna was het tijd voor de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, om vervolgens de mooie elektrische duofiets officieel in gebruik te nemen.

Alle betrokken organisaties en vrijwilligers vertrouwen erop dat dit mooie initiatief een groot succes gaat worden en daar zijn alle aanwezigen het ronduit mee eens!

img_2643.jpgimg_2639.jpg