JacobusAdres

terug naar Jacobus

Adres Jacobus

Saskia van Uylenburchlaan 1
2377 CR Oude Wetering
Locatie Jacobus
Saskia van Uylenburchlaan 1
2377 CR Oude Wetering

Routebeschrijving

 

Telefoonnummer

088 – 209 1000

 

Parkeren bij zorglocatie Jacobus

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren aan de voorkant of de zijkant van het gebouw of in de nabije omgeving.

 

Route naar zorglocatie Jacobus:

 

Met de auto

U kunt uw route naar Jacobus uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: volg de Prins Bernhardlaan en Eisenhowerlaan naar de Herenweg/N207. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Herenweg/de N207. Volg de Weteringweg en Alkemadelaan naar je bestemming in Oude Wetering.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de A4 richting Amsterdam. Neem de afslag 5 Roelofarendsveen. Volg de Alkemadelaan en de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen. Ga verder op de Rembrandt van Rijnsingel naar je bestemming in Oude Wetering.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag. Vervolg bij Leimuiden de A44. Neem afrit 1-Oude-Wetering vanaf de A44. Ga verder op de Lisserweg naar je bestemming in Oude Wetering.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 richting Den Haag. Neem de N11 richting Leiden en daarna de A4 richting Amsterdam. Neem afslag 5 Roelofarendsveen. Volg de Alkemadelaan en de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen. Ga verder op de Rembrandt van Rijnsingel naar je bestemming in Oude Wetering.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar Jacobus kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Leiden Centraal:

– buslijn 56 richting Leimuiden

 

De volgende buslijnen stoppen ook in de buurt van Jacobus (op 2 minuten loopafstand):

 

– buslijn 365 richting Schiphol Airport

– buslijn 265 richting Leiden centraal

 

Looproute:

U stapt uit bij de bushalte Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen (rolstoeltoegankelijk). Loop naar het noordoosten op de Alkemadelaan. Sla linksaf richting de Saskia van Uylenburchlaan. Sla linksaf naar de Saskia van Uylenburchlaan. Houd links aan en blijf op de Saskia van Uylenburchlaan. Jacobus is rechts te vinden!

 

Met de fiets, bromfiets of scooter

Jacobus is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.