AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Robotkat voor Aarhoeve

23 januari 2020
Woensdag 22 januari kwam Els Kelder op bezoek op woongroep 2. Els is medebestuurder en penningmeester van 'De vrienden van de Aarhoeve' en dankzij hun sponsoring konden we een interactieve robotkat aanschaffen. Tijdens het aanbieden van dit cadeau wilden een aantal bewoners de kat meteen aaien. 'Het lijkt net echt', zei een van de bewoners!
Lees verder

Nieuwjaarsoptreden in Aarhoeve

6 januari 2020
Het nieuwe jaar begon goed in de Aarhoeve. Familie van een bewoner sponsorde een optreden van Marco de Hollander. Hoewel het in de ochtend was, gingen de voetjes snel van de vloer. De polonaise werd meerdere malen gelopen en iedereen zong uit volle borst mee. Met dank aan de familie, Marco en Arie voor een goede start van het jaar 2020!
Lees verder

Kerst voor woongroepen Aarhoeve

30 december 2019
In Aarhoeve hebben ze op de woongroepen gezellig kerst gevierd. De eerste kerstdag begon met chinees en een lekkere advocaatmousse met verse peertjes. En tweede kerstdag kregen we de maaltijd van een echte kok bereid, de bewoners hebben hier heerlijk van genoten. Wij wensen iedereen een gezond 2020 toe!
Lees verder

Kerstpakketten van de RIKI stichting voor bewoners Aarhoeve

19 december 2019
De bewoners van Aarhoeve hebben op woensdag 18 december kerstpakketten van de RIKI stichting mogen ontvangen. Dit vonden zij zeer leuk. Leerlingen van de plaatselijke Sint Nicolaas school hebben de kerstpakketten uitgereikt. De eenzaamheid en armoede onder ouderen in Nederland neemt toe. De Riki Stichting geeft die groep ouderen aandacht. Het uitreiken van kerstpakketten is een van de acties waarvoor deze stichting zich hard maakt.
Lees verder

Sint in Aarhoeve

10 december 2019
5 december was het dan zover, hoog bezoek in Aarhoeve. Sint had 3 pieten meegenomen en in het restaurant werden zij met veel gezang onthaald. Aangezien Sint het erg druk had zijn er 2 pieten naar de woongroepen gegaan om namens de Sint een gedicht en een mooie cadeau te brengen. Dit vonden de bewoners erg gezellig. Het was heerlijk om te zien dat de mensen aan het genieten waren. Namens de bewoners en het personeel fijne feestdagen gewenst.
Lees verder

Zorgmarkt Langeraar een succes

18 oktober 2019
Ook dit jaar werd er in Langeraar een zorgmarkt georganiseerd. De markt werd gehouden op zaterdag 12 oktober en het werd goed bezocht. Diverse organisaties waren met een kraam aanwezig, zo ook WIJdezorg! Zie hieronder het nieuwsbericht over de markt van ‘De Omroeper’:      
Lees verder

Clown Toet op bezoek in Aarhoeve

18 juli 2019
Maandag 15 juli werden we bezocht door Clown Toet op Woongroep 2 in de Aarhoeve ‘Goedemorgen, mag ik mij even voorstellen, ik ben Clown Toet. U heeft veel meegemaakt en kunt daar ook veel over vertellen daar kunt u een boek over schrijven. Ik heb een gat in mijn panty…dan moet je deze met nagellak of lijm bewerken, dan hoef je deze niet weg te gooien. Als wij nu allebei zo een rode neus op hebben, dan kunnen wij neuzen.’ En zo maakte zij contact met onze bewoners, die hier duidelijk van genoten. Ze had ook een accordeon bij zich,...
Lees verder

Eerste hartenwens is een feit

3 juli 2019
Deze twee dames hadden niets te wensen. ‘Wij vinden dat wij het goed hebben, wonen naar ons zin, eten en drinken in Aarhoeve is goed, er worden leuke activiteiten georganiseerd, wij hebben hard gewerkt, de kinderen hebben het goed en zijn gezond, wat willen wij nog meer’…aldus de dames. De dames zijn rond de 90 jaar en hebben het goed gedaan in hun leven……dus verdienen zij een schouderklopje, een complimentje, een bloemetje en een lekker slagroomgebakje! Met enige bescheidenheid wilden zij dit wel accepteren. En wat waren zij dankbaar met hun bos bloemen, de taart en de koffie geschonken uit...
Lees verder

Vaderdag in Aarhoeve

18 juni 2019
Zondag 16 juni was het vaderdag. Op een woongroep in de Aarhoeve woont tussen negen dames ook een meneer. De dames hebben met Moederdag een brunch aangeboden gekregen, dus kon met Vaderdag de enige heer niet overgeslagen worden. Hij mocht aangeven wat hij graag wilde eten en dat bleek een lekkere Chinese rijsttafel te zijn! Ook zijn vrouw was voor de gelegenheid uitgenodigd. Iedereen heeft ervan genoten!  
Lees verder

Marco de Hollander in Aarhoeve

17 juni 2019
Afgelopen woensdag 12 juni kwam Marco de Hollander langs in de Aarhoeve om voor alle bewoners en aanwezigen een wervelend optreden weg te geven! Hij zong veel bekende liedjes die uit volle borst werden meegezongen. Er werd door menigeen ingehaakt en sommigen waagden zelfs een dansje. Stil zitten was er in ieder geval niet bij! Een speciale dank aan Marco, zijn geluidsman en natuurlijk onze vrijwilligers die met elkaar een zeer geslaagd feestje hebben gegeven voor onze bewoners!  
Lees verder