AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Pilot StayClose van start

22 mei 2020
Maandag 18 mei is de pilot StayClose officieel van start gegaan! Sinds eind maart wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de beeldbel mogelijkheden tussen de bewoners en hun naasten, echt super! Om het beeldbellen EN het delen van video’s van familie met bewoners te vergemakkelijken wordt sinds maandag 18 mei op woongroep 2 van Aarhoeve de StayClose-app getest. StayClose is het videoplatform voor cliënten met dementie. Via StayClose is dementievriendelijk videocontact mogelijk. Zoals collega Jessy van Steen aangaf: Met een cliënt al 2 video’s bekeken, haar reactie was goud waard! Dit is een fantastisch begin van de pilot! De StayClose applicatie...
Lees verder

Muziek voor Aarhoeve

14 mei 2020
Vrijwilliger Pieter de Vries trotseerde woensdagochtend 13 mei de koude wind om voor onze bewoners een plaatje te draaien. Het werd een gezellige ochtend en iedereen genoot van de Engelstalige hits van toen. Pieter, dank je wel!
Lees verder

Dag van de Zorg bij Aarhoeve

12 mei 2020
Op de Dag van de Zorg werden de bewoners en medewerkers van Aarhoeve getrakteerd op een bezoek van een draaiorgel. Familie Pieterse was de weldoener. De bewoners genoten van de vrolijke klanken. Daarna was er voor iedereen Amerikaanse pancakes met heerlijke topping en voor het personeel en de vrijwilligers een presentje van de organisatie. Dank aan iedereen voor deze leuke dag van de zorg!  
Lees verder

Fruit voor Aarhoeve

12 mei 2020
Het bedrijf Froot uit Alphen aan den Rijn, leverancier van vers werkfruit, heeft bij locatie Aarhoeve 20 dozen fruit langs gebracht voor medewerkers en bewoners. Deze donatie is afkomstig van klanten van Froot, zij wilden dit doneren aan de zorghelden en bewoners van Aarhoeve. Dank jullie wel, het was heerlijk!
Lees verder

Lelies voor Aarhoeve

30 april 2020
Maandag 27 april heeft locatie Aarhoeve van Burg Group uit Ter Aar 100 boeketten lelies in ontvangst mogen nemen, speciaal voor de bewoners en voor de medewerkers, met bijgaande boodschap: Aan alle bewoners en medewerkers van Aarhoeve, Lieve mensen, Het zijn bijzondere tijden waarin veel van ons allemaal wordt gevraagd. Graag willen wij jullie als ondernemer uit Ter Aar met deze bloemen een hart onder de riem steken en laten weten dat wij aan jullie denken. Wij wensen jullie allemaal heel veel sterke toe. Houd vol!
Lees verder

Onwijs bedankt!

16 april 2020
Voor alle mooie initiatieven waarmee jullie onze bewoners, cliënten, mantelzorgers en de zorg een hart onder de riem steken. Blijf hier zeker mee doorgaan, want we zijn er nog niet... #samensterk Namens de regionale organisaties in de ouderenzorg - Marente, ActiVite, Libertas Leiden, Topaz, Groot Hoogwaak, R.K. Zorgcentrum Roomburgh, DSV l verzorgd leven, Verpleeghuis Leythenrode, Alrijne Ziekenhuis, Verpleeghuis Leythenrode en WIJdezorg.
Lees verder

Tijdschriften voor bewoners Aarhoeve

16 april 2020
Al een aantal weken krijgen we van een lieve buurvrouw een flinke stapel tijdschriften om uit te delen aan de bewoners van Aarhoeve. Hierbij wordt niet alleen aan de dames gedacht, maar ook aan de heren en de puzzelaars. Lieve buurvrouw, namens de bewoners van Aarhoeve: Hartelijk dank, we genieten er zo van!
Lees verder

Bloemenhulde voor Aarhoeve

14 april 2020
Vrijdag 10 april heeft burgemeester Robbert Jan van Duijn een bloemenhulde gebracht aan Aarhoeve om de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken gedurende deze moeilijke periode. I.v.m. de afspraken welke zijn gemaakt is er weinig ruchtbaarheid gegeven aan deze bloemenhulde. Vanuit de werkgroep Maatschappelijk Welzijn waren Ans Lek en Ineke van Weeren aanwezig, omdat de gemeente er veel waarde aan hechtte dat er ook een vertegenwoordiging van de Dorpsraad bij aanwezig zou zijn. Namens de bewoners en het personeel van Aarhoeve dank jullie wel!    
Lees verder

Grootletterboeken voor Aarhoeve

9 april 2020
Afgelopen woensdag 8 april werd een zwaar pakket bezorgd. Bibliotheek Ter Aar Rijn en Venen heeft een flink aantal grootletterboeken gedoneerd. De bibliotheekkast in Aarhoeve is goed aangevuld en hierdoor kunnen de bewoners, in deze barre tijd, in ieder geval ook een mooi boek lezen. Dank aan de medewerkers van de bibliotheek!
Lees verder

Aarhoeve krijgt bloemen van kwekers

30 maart 2020
Bossen bloemen, gekregen van de kwekers uit de omgeving. Daar zijn we reuze blij mee, we weten ook hoe zwaar zij het nu hebben in deze barre tijd. We wensen dan ook alle kwekers heel veel sterkte toe!
Lees verder