AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Zorgmarkt Langeraar een succes

18 oktober 2019
Ook dit jaar werd er in Langeraar een zorgmarkt georganiseerd. De markt werd gehouden op zaterdag 12 oktober en het werd goed bezocht. Diverse organisaties waren met een kraam aanwezig, zo ook WIJdezorg! Zie hieronder het nieuwsbericht over de markt van ‘De Omroeper’:      
Lees verder

Clown Toet op bezoek in Aarhoeve

18 juli 2019
Maandag 15 juli werden we bezocht door Clown Toet op Woongroep 2 in de Aarhoeve ‘Goedemorgen, mag ik mij even voorstellen, ik ben Clown Toet. U heeft veel meegemaakt en kunt daar ook veel over vertellen daar kunt u een boek over schrijven. Ik heb een gat in mijn panty…dan moet je deze met nagellak of lijm bewerken, dan hoef je deze niet weg te gooien. Als wij nu allebei zo een rode neus op hebben, dan kunnen wij neuzen.’ En zo maakte zij contact met onze bewoners, die hier duidelijk van genoten. Ze had ook een accordeon bij zich,...
Lees verder

Eerste hartenwens is een feit

3 juli 2019
Deze twee dames hadden niets te wensen. ‘Wij vinden dat wij het goed hebben, wonen naar ons zin, eten en drinken in Aarhoeve is goed, er worden leuke activiteiten georganiseerd, wij hebben hard gewerkt, de kinderen hebben het goed en zijn gezond, wat willen wij nog meer’…aldus de dames. De dames zijn rond de 90 jaar en hebben het goed gedaan in hun leven……dus verdienen zij een schouderklopje, een complimentje, een bloemetje en een lekker slagroomgebakje! Met enige bescheidenheid wilden zij dit wel accepteren. En wat waren zij dankbaar met hun bos bloemen, de taart en de koffie geschonken uit...
Lees verder

Vaderdag in Aarhoeve

18 juni 2019
Zondag 16 juni was het vaderdag. Op een woongroep in de Aarhoeve woont tussen negen dames ook een meneer. De dames hebben met Moederdag een brunch aangeboden gekregen, dus kon met Vaderdag de enige heer niet overgeslagen worden. Hij mocht aangeven wat hij graag wilde eten en dat bleek een lekkere Chinese rijsttafel te zijn! Ook zijn vrouw was voor de gelegenheid uitgenodigd. Iedereen heeft ervan genoten!  
Lees verder

Marco de Hollander in Aarhoeve

17 juni 2019
Afgelopen woensdag 12 juni kwam Marco de Hollander langs in de Aarhoeve om voor alle bewoners en aanwezigen een wervelend optreden weg te geven! Hij zong veel bekende liedjes die uit volle borst werden meegezongen. Er werd door menigeen ingehaakt en sommigen waagden zelfs een dansje. Stil zitten was er in ieder geval niet bij! Een speciale dank aan Marco, zijn geluidsman en natuurlijk onze vrijwilligers die met elkaar een zeer geslaagd feestje hebben gegeven voor onze bewoners!  
Lees verder

Bloemschikken op de woongroepen Aarhoeve

6 juni 2019
Elke maand wordt de activiteit bloemschikken aangeboden op de woongroepen. De activiteit wordt altijd druk bezocht en als alle stukjes af zijn, bewonderen de deelnemers elkaars stukje, onder het genot van een verfrissing. Hierbij willen we anjerkweker Robin v.d. Hoorn in het zonnetje zetten. Van hem kregen we de bloemen gedoneerd en waarom? Om met zijn eigen woorden te spreken: “Deze bewoners hebben zoveel voor ons gedaan, daar mogen best een paar bossen anjers tegenover staan. Robin, namens de bewoners, vrijwilligers, verzorging en activiteitenbegeleiding: hartelijk bedankt!
Lees verder

Kinderen verzamelen RIKI zomerhartenwensen bewoners Aarhoeve

24 mei 2019
Woensdag 22 mei was het zover. De kinderen uit groep 8 van de Sint Nicolaasschool kwamen langs om met de bewoners de jaarlijkse zomerhartenwensen te inventariseren. Na een korte uitleg, onder het genot van een kopje koffie, glaasje limonade en een flinke koek, ging iedereen aan de slag. Op een speciaal vel, in de vorm van een hart, schreven de kinderen de wensen van de bewoners op. Sommigen bewoners hadden niets te wensen en waren tevreden met alles. Andere bewoners hadden wel wat bijzonders in gedachten. De vellen werden ingekleurd, uitgeknipt en op een schilderdoek geplakt, met een prachtig resultaat....
Lees verder

Spontane Hollandse middag in Aarhoeve

21 mei 2019
Wat begon als een spontane actie om poffertjes te bakken monde snel uit tot een Hollandse middag. Dit gebeurde met een versierde huiskamer bij woongroep 2 waar er een mogelijkheid was om te sjoelen en te luisteren naar Nederlandse muziek. Dit alles onder het genot van versgebakken poffertjes, verse gebakken stroopwafels en natuurlijk diverse Hollandse dropjes. Deze spontane middag kon niet worden gerealiseerd zonder de hulp van onze vrijwilligers en de activiteitenbegeleiding, dank jullie wel hiervoor.        
Lees verder

Moederdag in Aarhoeve

15 mei 2019
De bewoners van woongroep 2 van Aarhoeve kregen speciaal voor Moederdag een gezellige brunch aangeboden. Het was lekker én gezellig, iedereen heeft er heerlijk van genoten!       
Lees verder

Paplammetje op bezoek in Aarhoeve

8 mei 2019
Woensdag 1 mei jl. hebben de woongroepen van Aarhoeve bezoek gehad van een paplammetje van een week oud. De bewoners hebben zichtbaar genoten!
Lees verder