AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Een nieuwe Hartenwens in vervulling gegaan

3 september 2021
Afgelopen maandag hebben we weer een Hartenwens in vervulling mogen laten gaan. Mw J. van Eijk had gewenst om met zijn allen Chinees te eten op de woongroepen van Aarhoeve. Samen met de verpleging is er daarom gezorgd voor een mooi uitgebreid Chinees buffet waar iedereen van kon genieten, de tafels werden allemaal mooi gedekt om zo echt de ervaring te geven alsof ze uit eten waren. Het was erg geslaagd en iedereen heeft genoten van het eten.    
Lees verder

Bonbons maken in Aarhoeve

2 september 2021
Onlangs ging Activiteitenbegeleidster Ramona met de bewoners van de woongroepen van Aarhoeve bonbons maken. De bewoners vonden het erg leuk om bonbons te maken en ook lekker, want er werd ook regelmatig alvast gesnoept van de chocolade en van sommige bewoonsters heeft geen één bonbon de kans gekregen om af te koelen. Kortom, het was genieten! Vanmiddag gaan de overgebleven bonbons in kadozakjes en krijgt iedere bewoner een zakje bonbons om weg te geven of om zelf lekker op te snoepen.
Lees verder

Nieuwe Zomerhartenwensen in vervulling gegaan

27 augustus 2021
Onlangs is er op zorglocatie Aarhoeve een mooie Zomerhartenwens in vervulling gegaan! Twee bewoonsters zijn verwend met prachtige bloemen. Mevrouw Kinkel trof haar huiskamer als een bloemenzee aan en ook mevrouw van der Vlugt werd in haar kamer blij verrast met een aantal mooie boeketten, waar de andere bewoners fijn van meegenieten. Ook de wensen van mevrouw van Leeuwen en meneer de Bruijn zijn in vervulling gegaan. Lees deze verhalen via: https://bit.ly/3ydtxKM
Lees verder

Het vervullen van de 20 Zomerhartenwensen is van start gegaan.

17 augustus 2021
Het vervullen van de 20 Zomerhartenwensen is van start gegaan en worden in de loop van de komende maanden allemaal uitgevoerd. Dinsdag 10 augustus was mevrouw van Leeuwen aan de beurt. Ze wilde graag een doos lekkere bonbons. Zij kreeg een pakket met suikervrije Leonidas bonbons én twee flessen alcoholvrije wijn. Ze voelde zich zeer in het zonnetje gezet en gaat er zeker van genieten! Donderdagochtend 12 augustus was het ook voor Arie de Bruijn zover. Hij wilde graag een ritje maken in een motorzijspan. Het was stralend weer en de chauffeur Kees had er zin in. Activiteitenbegeleider Inge ging...
Lees verder

Poffertjesdag Aarhoeve

23 juli 2021
Woensdag 21 juli hebben de medewerkers samen met een aantal vrijwilligsters poffertjes staan bakken voor het hele huis. De sfeer was erg gezellig en iedereen heeft volop genoten van de overheerlijke poffertjes!
Lees verder

Bloemstukjes maken in Aarhoeve

14 juli 2021
Maandag 12 juli hebben de medewerkers samen met de bewoners mooie bloemstukjes gemaakt. Iedereen wordt daar vrolijk van en vindt het lekker ruiken. De bewoners gingen enthousiast aan de slag en waren trots op het resultaat! De bloemstukjes fleuren nu de woonkamers op.
Lees verder

Aardbeientaarten maken in Aarhoeve

9 juli 2021
Maandag 5 juli hebben de collega’s met de bewoners van de woongroepen aardbeien-roomtaarten gemaakt, als seizoen activiteit. De bewoners hebben vol enthousiasme meegeholpen met aardbeien snijden. De aardbeien zorgden voor een lekkere geur, waardoor iedereen meteen trek kreeg in de taarten. Het resultaat is erg lekker geworden!
Lees verder

Hollandse middag in Aarhoeve

9 juli 2021
Woensdag 16 juni was er in Aarhoeve een gezellige Hollandse spelletjesmiddag. Alles uiteraard onder het genot van lekkere oudhollandse hapjes en drankjes, zoals vruchtenbowl, kaas en spekkies. Het was een ontspannende en gezellige middag waar iedereen het naar zijn zin had!
Lees verder

Bewoner Aarhoeve vertelt graag moppen

15 juni 2021
Een bewoner van Aarhoeve vertelt graag moppen, deze wilden we u niet onthouden :) Naar de bioscoop Jan-Paul zegt tegen zijn vrouw: "Zullen we vanavond naar de bioscoop gaan? De film die vanavond draait heet 'De Idioot' ". Hierop antwoordt zijn vrouw: "Welnee, dan kan ik net zo goed bij jou thuisblijven......." Vogelpraat Een paar vogels zijn druk in gesprek. Zegt de ene vogel tegen de andere: "Wat is er, je ziet er zo verdrietig uit?" "Vind je het gek", antwoordt de andere vogel, "mijn vrouw zit in de nesten!"
Lees verder

Bloemschikken in Aarhoeve

14 juni 2021
Maandag 14 juni zijn de bewoners van Aarhoeve heel enthousiast aan de slag gegaan met bloemschikken. Ze hebben hele mooie miniboeketten gemaakt. De bloemengeur was hierdoor overal in huis aanwezig en de mensen hadden er zichtbaar plezier in. En ze waren terecht trots op het eindresultaat!
Lees verder