AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilligster Aarhoeve

29 april 2021
Maandag 26 april was het zover, onze vrijwilligster Door van Veen mocht een koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen. Vorig jaar heeft de zus van Door, in het diepste geheim, de aanvraag gedaan voor een koninklijke onderscheiding en de aanvraag werd goedgekeurd 😊 Door is als vrijwilliger zeer actief. Vorig jaar was zij al 25 jaar vrijwilliger bij Aarhoeve! Daarnaast doet Door ook nog vrijwilligerswerk bij andere organisaties. Samen met twee collega's hebben we namens WIJdezorg buiten bij het stadhuis in Nieuwveen Door van harte gefeliciteerd en een mooi boeket met een cadeau overhandigd. Van harte gefeliciteerd Door!
Lees verder

Koningsspelen in Aarhoeve

29 april 2021
Maandag 25 april hadden we Koningsspelen in Aarhoeve, wat een feest! Pieter de Vries kwam gezellig plaatjes draaien en wij hadden een 5-tal Oud-Hollandse spelletjes klaargezet waar de bewoners enthousiast aan deelnamen. Degene met de meeste punten kwamen in aanmerking voor een eerste, tweede of derde prijs. Iedereen ging goed gestemd weer naar huis.
Lees verder

Swiffers Hoeve op bezoek bij Aarhoeve

19 april 2021
Woensdag 14 april was Swiffers Hoeve op bezoek bij Aarhoeve met diverse (jonge) dieren. Het was een groot succes, de bewoners genoten er met volle teugen van! En ook de dieren vonden alle aandacht wel heel gezellig 😊
Lees verder

Paasbezoek kinderen Aersteijnschool voor Aarhoeve

15 april 2021
Donderdag 1 april kwamen de kinderen van groep 3 van de Aersteijnschool paasstokken en paastakjes aanbieden. Gelukkig was het mooi weer. De bewoners in het restaurant konden de kinderen, hoewel op afstand, goed zien. Ze genoten van het kinderspul. De paasstokken waren goed behangen met allerlei (paas) lekkers. Samen met een bewoner hebben we de kinderen getrakteerd op een pakje drinken en een zakje chips, dat ging er wel in! Na het uitzwaaien hebben de bewoners alvast wat geproefd van al het lekkers!
Lees verder

Renewi zet bewoners WIJdezorg in het zonnetje

15 april 2021
Vrijdag 2 april heeft Renewi voor de bewoners bij de locaties van WIJdezorg plantjes laten bezorgen. Een mooie en lieve actie om onze bewoners in deze tijd een hart onder de riem te steken, dank jullie wel Renewi!  
Lees verder

Paasspandoek en Riki paaspakketten voor Aarhoeve

12 april 2021
Kinderen van de plaatselijke basisschool hebben woensdag 31 maart samen met de paashaas een paasspandoek langsgebracht bij Aarhoeve, om de bewoners fijne Paasdagen toe te wensen. De paashaas heeft ook de Riki paaspakketten rondgebracht bij de bewoners. De bewoners waren blij verrast, dank jullie wel!
Lees verder

Genieten van het voorjaar bij Aarhoeve

1 april 2021
Dinsdag 30 maart was het prachtig mooi weer. Terwijl een groep bewoners ging gymmen, waren er een aantal medewerkers met bewoners gaan wandelen. Een mooi plaatje van de kerk van Langeraar met de bloesembomen volop in bloei! De bewoners genoten van het warme zonnetje. 'Extra vitaminen!', zei een van de dames.
Lees verder

Paasei prijsvraag Aarhoeve

30 maart 2021
Maandag 29 maart was er in Aarhoeve de prijsuitreiking van de Paasei prijsvraag. Iedereen kon raden hoeveel gram paaseieren er in de vaas zaten en degene die het dichtstbij zat won de paaseieren. De heer Hoogervorst van de afdeling Domestica was de gelukkige winnaar! Hij zat met zijn 1250 gram het dichtste bij het juiste gewicht van 1369 gram. Hij was blij verrast met zijn prijs!
Lees verder

Reptielenworkshop Aarhoeve

30 maart 2021
Woensdag 24 maart was er een reptielen workshop van Sabrina Martens in Aarhoeve, een groot succes bij de bewoners. De meeste bewoners waren erg nieuwsgierig naar de dieren en durfden het ook aan om een slang vast te houden of om hun nek te hebben, stoer hoor!
Lees verder

Bladerdeeg bakdag in Aarhoeve

30 maart 2021
Maandag 22 maart zijn er met de bewoners bladerdeeg hapjes gebakken op de woongroepen van Aarhoeve. De bewoners vonden dit erg gezellig en leuk om te doen én uiteraard ook om het eindresultaat te proeven. De hele afdeling rook heerlijk naar alle baksels!
Lees verder