AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Clown Toet weer op bezoek in Aarhoeve

22 maart 2021
Donderdag 18 maart kwam clown Toet, na een lange tijd, weer op bezoek bij de woongroepen in Aarhoeve. Wel op veilige afstand in verband met de coronamaatregelen, hebben de bewoners enorm genoten van haar bezoek! Een aantal bewoners zeiden zelfs: meid, ben je daar eindelijk weer?!
Lees verder

Start van de lente in Aarhoeve

22 maart 2021
Woensdag 17 maart heeft Aarhoeve een begin gemaakt met het verwelkomen van de lente. In de loop van de ochtend hebben de activiteitenbegeleiders, verkleed als Jacoba's van Beieren van de Keukenhof, bossen tulpen uitgedeeld aan bewoners en collega 's. Dat werd enthousiast ontvangen! In de middag werd er high tea geserveerd door het huis. Natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen, konden de bewoners én collega's genieten van al het lekkers.  
Lees verder

Voorjaar in Aarhoeve

15 maart 2021
Vrijdag 12 maart hebben een aantal bewoners van de afdeling somatiek van Aarhoeve Paas- en voorjaarsstukjes gemaakt. In het restaurant en ook op de woongroepen hebben de medewerkers met diverse bewoners mooie bloemstukjes gemaakt. Het rook er heerlijk naar voorjaar en het resultaat ziet er heel gezellig en vrolijk uit, de bewoners vonden het erg leuk!
Lees verder

Koek en Zopie bij Aarhoeve

23 februari 2021
Vanwege het pittoreske sneeuwplaatje hadden de medewerkers van Aarhoeve een spontane ingeving: Laten we een koek en zopie ochtend op poten zetten! Zo gezegd, zo gedaan en 2 dagen later op vrijdag 12 februari hadden ze buiten voor alle bewoners warme chocolademelk met slagroom, luxe koeken en warme saucijzenbroodjes vanuit een  versierde koek en zopie hut. Om de feestvreugde te vergroten speelde Wim Loos gezellige winterse accordeonmuziek en konden mensen op de foto met ski's, wat het winterse tafereel helemaal afmaakte. De Koek en Zopie tent werd druk bezocht (uiteraard allemaal op anderhalve meter afstand), de sfeer zat er goed...
Lees verder

Carnavalstraktatie voor Aarhoeve

16 februari 2021
Leden van de carnavalsvereniging De Plasduikers kunnen helaas dit jaar niet op bezoek komen bij de bewoners van Aarhoeve. In plaats daarvan kregen de bewoners van de vereniging een heerlijke traktatie voor bij de koffie, toch een beetje feest op deze manier, dank jullie wel!
Lees verder

Vaccineren van onze bewoners

20 januari 2021
Maandag 18 januari is in tien verpleeghuizen in Nederland als proef gestart met de vaccinatie van de verpleeghuisbewoners. Onbekend is nog wanneer de vaccinatie overal plaats gaat vinden en met welk vaccin. Waarschijnlijk wordt hiervoor het vaccin Comirnaty (Pfizer/BioNTech) beschikbaar gesteld. Vanwege het belang van de vaccinatie streeft WIJdezorg ernaar om op korte termijn te kunnen starten met de procedure voor het vaccineren van alle intramurale cliënten met behandeling. Daarom heeft WIJdezorg alvast de nodige voorbereidingen getroffen en worden uitnodigingsbrieven en toestemmingsformulieren voor de vaccinatie toegestuurd aan de bewoners met behandeling en/of de wettelijk vertegenwoordigers van deze bewoners. Bewoners zonder...
Lees verder

Kerstkoekjes en chocolaatjes voor Aarhoeve

24 december 2020
Woensdag 23 december kwam er een medewerker van de Hema in Ter Aar een tas vol kerstkoekjes en chocolaatjes voor de kerst brengen voor alle bewoners van de Aarhoeve. Wat ontzettend lief!
Lees verder

Zomerhartenwensen Aarhoeve

13 augustus 2020
Weken van tevoren zijn de wensen geïnventariseerd in zorglocatie Aarhoeve. Dankzij de Riki Stichting mogen we de leukste wensen vervullen. Moeilijk om te kiezen, want er zijn zoveel bijzondere en leuke wensen! 'Ik wil graag een concert van Andre Rieu' vroeg mevrouw de Haan. Ze kreeg de film op het grote scherm en met de bijbehorende cd, zodat ze op haar appartement kan nagenieten van zijn muziek. Ze heeft ervan genoten! De heer de Wagenaar en mevrouw Pijper wilden graag een grote coupe ijs. Meneer wilde een halve liter chocolade ijs. Alleen voor zichzelf was de wens 😉. Mevrouw kreeg...
Lees verder

Bewoners Aarhoeve verwend door Hoffmans mode

10 augustus 2020
Gregor Hoffmans van Hoffmans mode heeft onlangs onze bewoners van Aarhoeve getrakteerd. Iedereen kreeg een doosje chocola en de dames werden extra verwend, zij kregen er ook nog een zomersjaal bij. Ook het personeel liet zich de chocola goed smaken. Namens alle bewoners van Aarhoeve, hartelijk dank!
Lees verder

Zomerhartenwensen Aarhoeve

10 augustus 2020
Weken van tevoren zijn de wensen geïnventariseerd in zorglocatie Aarhoeve. Dankzij de Riki Stichting mogen we de leukste wensen vervullen. Moeilijk om te kiezen, want er zijn zoveel bijzondere en leuke wensen! Vorige week werd de wens van de heer Hoogervorst vervuld. Hij wilde een Indische rijsttafel als hartenwens. De heer Hoogervorst heeft als jongeman gediend in Indonesië en heeft genoten van het eten daar. Het was lang geleden dat hij van een echte Indische rijstafel had genoten. Maar nu was het zover en als verrassing schoof zijn vrouw aan. Selamat makan! (smakelijk eten!)
Lees verder